Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.

MNZ MARIBOR V NOVIH POSLOVNIH PROSTORIH NA ATLETSKEM STADIONU POLJANE!

Spoštovani nogometni kolegi! Z veseljem sporočam novico, da nam je novo leto 2014 prineslo pomembno prelomnico. Po mnogih letih smo zapustili poslovne prostore v Ulici Vita Kraigherja 8 ter se preselili v nove poslovne prostore na Atletskem stadionu Poljane, Engelsova ulica 6, Maribor. Ob tem smo spremenili tudi telefonske številke. Odslej smo dosegljivi na mobilni telefon: 031/782- 191.

 

Zakaj smo se odločili za spremembo poslovnih prostorov? Razlogov za selitev je bilo več, glavni so bili trije: denar, lokacija in dotrajanost starih prostorov.

Novi upravni odbor je že na uvodnih sejah ob pregledu stroškov ugotovil, da je  najemnina za prostore v Ulici Vita Kraigherja »pregrešno« draga. Ker je eden naših glavnih ciljev, da v najkrajšem možnem času odkrijemo in odpravimo vso »denarno radodarnost« prejšnjega vodstva ter tako zmanjšamo finančni pritisk na klube, smo takoj začeli iskati rešitev in jo po nekaj mesecih pogajanj ter trdega dela tudi našli.  S selitvijo na Atletski stadion Poljane smo dobili sodobnejše, funkcionalnejše ter bistveno cenejše prostore. Vsak mesec bomo privarčevali kar okrog 65% denarja, ki ga je staro vodstvo namenilo za najemnino. Z drugimi besedami privarčevali bomo nekaj tisoč evrov. Namenili jih bomo za našo osnovno dejavnost: igranju nogometa ter razvoju klubov. Skladno z našo filozofijo bomo z racionalizacijo stroškov nadaljevali tudi v prihodnje…

Seveda vse ni samo v denarju. V  spremembo lokacije nas je vodilo tudi dejstva, da so bili poslovni prostori v Ulici Vita Kraigherja v zelo slabem stanju, težko dostopni, za nameček še brez lastnih parkirišč. To je pomenilo, da je bilo potrebno avto parkirati v garažni hiši ali modri coni. Posledično je bil obisk prostorov MNZ povezan s precejšnjo izgubo časa ter plačilom parkirnine. Nova lokacija je popolnoma drugačna. Dostop je enostaven, v bližini obvoznice in kar je najpomembneje: imamo na razpolago brezplačna parkirna mesta. 

Ob tej priložnosti bi se vsem članom upravnega odbora zahvalil za vložen trud pri realizaciji tega zapletenega projekta. Prav tako vas vabim, da čim prej obiščete nove prostore. 

Športni pozdrav!

Milan Jarc, predsednik MNZ Maribor

Arhiv novicSPONZORJI ZVEZE
Takos
SportKlub
Draš

  Medobčinska nogometna
  zveza Maribor

  Engelsova ulica 6
  2000 Maribor

  T:031 782 191
  E:info@mnzveza-mb.si

  Uradne ure:
  pon.-pet. od 9.00 do 15. ure